Ammattirakentaja-lehti

Lasifakta_bann_250x140 px

screenshot.2018-10-08

3D-betoni ja muut uudet betonirakentamisen tekniikat: Betonipuisto esittelee FinnBuildissä isosti alan uusinta uutta

Betoniteollisuus tuo FinnBuildiin kaikkien aikojen suurimman osastonsa, Betonipuiston. Se on betoni- ja rakennustoimialalla vaikuttavien 21 organisaation ja reilun 1000 neliön yhteisosasto FinnBuild-messuilla 10.-12.10.2018.

Betonipuisto tarjoaa messuvieraille ja median edustajille tietoiskuja, uusia näkökulmia sekä fiilistä & faktaa betonista ja Betonipuisto-yhteisön yrityksistä. Esillä on myös uutuustuotteita ja innovatiivisia alan toteutuksia. Yksi tällainen on Parma Oy:n 3D-betoni, joka on mukana kisaamassa messujen ajankohtaisimman ja kiinnostavimman tuotteen Highlight-palkinnosta.

– Digitaalista suunnittelua ja 3D-tekniikkaa muottien tekemisessä hyödyntävä kolmiulotteinen betoni luo betonin käyttöön uusia mahdollisuuksia. Sen avulla voidaan toteuttaa monimuotoisempia betonijulkisivuja, hyödyntää betonia uudella tavalla infrarakentamisessa, luoda verhoiluelementtejä sekä erilaisia sisäpintojen efektejä ja ympäristötaidetta, kertoo Betoniteollisuus ry:n toimitusjohtaja Jussi Mattila.

Betonista on moneksi

Betoni on monipuolinen mahdollistaja ja suuri suomalainen työllistäjä. Betonia tarvitaan lähes kaikessa vähänkään suurimittakaavaisemmassa rakentamisessa. Monet alan toimijoista ovat perheyrityksiä, jotka tarjoavat työtä ja työpaikkoja ympäri Suomea.

Alan varsinainen tuotekehitys tehdään pitkälti yrityksissä, mutta mm. laadunvarmistuksen kehittäminen on yhteispeliä, jota alan yritykset ovat viime aikoina vieneet  vahvasti yhdessä eteenpäin. Myös Betonipuisto edustaa alan toimijoiden yhteistyötä parhaimmillaan. Se on näytteilleasettajien yhteinen brändäyshanke betonirakentamisen puolesta.

– Betonialaa ei ole totuttu pitämään kovin innovatiivisena. Todellisuudessa ala on pitkään tehnyt hidasta, mutta varmaa tuotekehitystä ja juuri nyt tuotekehityksessä ja innovaatioissa on paljon uutta kiinnostavaa. Nyt uutuuksista kerrotaan vahvasti yhdessä, muistuttaa Mattila.

Median edustajat ovat lämpimästi tervetulleita Betonipuistoon 10.-12.10.2018 Helsingin Messukeskukseen. Osasto löytyy hallista 6.

Osoitteesta www.betonipuisto.fi löydät tietoa mukana olevista yrityksistä sekä tietoiskujen sisällöstä ja aikatauluista.

 


ammattirakentaja_banneri_ledstore.fi

140x250 banneri

nettibanneri

24TUOTE.fi

ORMAX_banneri_140x250px_2

Project Business 140x250 UUSI