Ammattirakentaja-lehti

contesta32

06.07.2018 - 05.08.2018

Asuntomessut 2018 Pori

Vuoden 2018 Asuntomessut järjestetään Porissa 6.7.-5.8.2018. Asuntomessujen teemana on asuminen läpi ihmiselämän.

Asuntomessuilla 2018 ratkomme porilaisella periksiantamattomuudella arjen ongelmia, jotka suotta sabotoivat hyvää elämää sen eri ikävaiheissa. Vauvasta vaariin hengessä, meillä on messualueella jopa oikea päiväkoti ja seniorien palvelukoti. Esittelemme messujen teemaviikoilla tukun älykkäitä konsteja, joilla jokainen voi muuttaa omaa elämäänsä pykälän onnellisemmaksi ja helpommaksi. Näytämme toteen, että yhteisöllisempi elämä ja naapuriapu on mahdollista toteuttaa anteeksipyytelemättömälläkin luonteenlaadulla. Kokemäenjoen rannalla yhdistetään asumisessa oma rauha ja turvallisuus siihen, että kukaan ei jää kotipiirissään yksin.

Alueelle rakentuu 28 pientaloa, 1 korjausrakentamiskohde, 1 rivitalo, palvelutalo sekä päiväkoti. Yhteensä messuilla voi tutustua asumiseen 34 messukohteessa.

Asuntomessualue on Karjarannassa, joka sijaitsee kävelyetäisyydellä kaupungin keskustasta ja vain sillan ylityksen päässä Kirjurinluodon loistavista ulkoilu- ja virkistysmahdollisuuksista. Uusi kaupunginosa on persoonallinen, juureva ja komealla paikalla. Messut itsessään ovat ympäristöteko, kun Karjarannan vanha teollisuusalue syntyy uudelleen ilmeikkääksi asuinalueeksi jokimaisemaan.

 


sb_messurakenne

Rahtikeskus_Banneri_140x250 (002)

A9R8EF0

logo_fiservice2

lami

LabraLVI-logo_RGB