Ammattirakentaja-lehti

28.10.2019 - 30.10.2019

Rakennusfysiikka 2019 -seminaari

Jo kuudetta kertaa järjestettävä seminaari kokoaa laajasti rakennusalan ammattilaiset kuuntelemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista rakennusfysiikkaan liittyvistä aiheista. Ohjelma koostuu lähes sadasta ajankohtaisesta puheenvuorosta. Seminaariin odotetaan tälläkin kertaa yli 600 rakennusalan ammattilaista.
Seminaarissa jaetaan nyt neljättä kertaa kosteusturvallisen rakentamisen palkinto, jolla halutaan korostaa rakennusaikaisen kosteudenhallinnan ja rakenteiden kosteusteknisen toimivuuden keskeistä roolia turvallisen, terveellisen ja pitkäikäisen rakennuksen toteutuksessa.
Järjestäjinä toimivat Tampereen yliopiston rakennusfysiikan tutkimusryhmä ja RIL. Tampere-talo, Yliopistonkatu 55, Tampere


renta_banneri_140x250

Banner_Kiilto_Kerapro_140x250px

ZARGES_banner140x250

A-Aidat Oy Bannerimainos_netti