Ammattirakentaja-lehti

architect-architecture-body-33343

Festoolin uusi akkukulmahiomakone AGC 18 – tehokkaaseen katkaisuun ilman häiritsevää sähköjohtoa

Festoolin 18 V:n tuoteperhe kasvaa: uusi akkukulmahiomakone AGC 18 on kestävä ja ergonominen työkalu katkaisutöihin.

”Uusi AGC 18 on akkukäyttöinen voimapaketti, joka asettaa uusia mittapuita suurella kestävyydellään ja ylivertaisella ergonomiallaan. Uusi akkukulmahiomakone soveltuu kirvesmiesten, puuseppien ja maalarien töihin, koska sillä saa tehtyä rakennustyömaan katkaisutehtävät ja pienet hiomatyöt ilman häiritsevää sähköjohtoa”, kertoo José Kunze – kirvesmies ja Festoolin käyttöneuvoja. Nerokas yksityiskohta: tämä kompaktin kokoinen voimapaketti sopii asennetun hiomatarvikkeen ja akun kanssa Systainer-salkkuun – näin säästät aikaa, kun otat työkalun esille tai pakkaat sen takaisin salkkuun. Lukittava kara ja pikakiinnitysmutteri mahdollistavat laikan huippunopean ja ilman työkaluja tehtävän vaihdon töiden välillä. Myös ergonomian suhteen AGC 18 kerää pisteet kotiin: käynnistys- ja sammutuskytkimen sijainti on optimoitu katkaisutöihin – työkalu on kauttaaltaan tasapainoinen. Lisäksi EC-TEC-moottori takaa työkalun tasaisen ja lähes tärinättömän käynnin. Sitä varten moottori ja runko on erotettu toisistaan.

Harjaton, voimakas ja pitkäikäinen

Uuden AGC 18:n ytimen muodostaa sen harjaton ja siten huoltovapaa EC-TEC-moottori. Se on täysin suljetussa kotelossa, joka estää pölyn pääsyn EC-moottoriin. Myös älykäs ohjauselektroniikka on tiiviissä kotelossa, jotta sen sisään ei pääse pölyä. Erinomainen pölysuojaus, pitkä käyttöikä ja kattava Festool Service -takuu tekevät AGC 18:sta turvallisen investoinnin.

Moottori mahdollistaa pehmeän käynnistyksen ja se on varustettu elektronisella ylikuormitussuojalla. Turvallisuuden ja pitkäikäisyyden varmistavat lisäksi uudelleenkäynnistymissuoja, digitaalinen lämpötilan valvonta ja moottorijarru. Nämä toiminnot helpottavat työkalun hallintaa ja mahdollistavat turvallisen työskentelyn. Niin ikään kätevää: AGC 18:n kierroslukua voi säätää portaattomasti 4.500-8.500 r/min välillä. Tämä mahdollistaa materiaalin mukaisen työstön. Työkalu tarjoaa nerokkaita yksityiskohtia, jotka takaavat AGC 18:n ylivertaisen kestävyyden ja pitkäikäisyyden ja säästävät samalla käyttäjän kukkaroa. Uusi akkukulmahiomakone on saatavana ammattiliikkeistä syyskuusta 2019 lähtien. Lisätietoja nettiosoitteesta www.festool.fi

___________________________________

Merkkimäärä noin 2.360 (välilyöntien kanssa)

Tekniset tiedot AGC 18

Akun jännite                                    18 volttia

Tyhjäkäyntikierrosluku                   4.500–8.500 (min-1)

Laikan Ø                                            125 mm

Karan kierre                                       M 14

Litiumioniakun kapasiteetti             5,2 Ah

Paino litiumioniakun kanssa            2,7 kg


renta_banneri_140x250

A-Aidat Oy Bannerimainos_netti

ZARGES_banner140x250

Banner_Kiilto_Kerapro_140x250px