Ammattirakentaja-lehti

Lukkosaumallinen Metehe Rivikatto on ajaton ja edustava katemalli, joka on helppo asentaa.

Metehe Oy, teräskatot suoraan valmistajalta

Metehe Oy on Lappeenrannan Joutsenossa sijaitseva perheyritys, joka valmistaa pinnoitetusta teräsohutlevystä katto- ja seinäprofiileja, julkisivujärjestelmiä sekä näiden oheistuotteita. Vuonna 1998 perustettu yritys palvelee niin kuluttajia kuin teräsohutlevyä käyttävää teollisuuttakin toimittamalla materiaalia suoraan tehtaalta ja noutovarastoista.

Osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta yhdistettynä tehokkaaseen konekantaan mahdollistaa kattavat ja laadukkaat materiaalitoimitukset niin katto- ja seinäpeltien kuin kelojen, rainojen ja arkkien osalta sekä yksityisille kuluttajille että teollisuudessa toimiville ammattilaisille.

Me pidämme pintamme

Raaka-aineena Metehe käyttää laadukkaita takuupinnoitettuja teräsohutlevyjä, joista valmistetaan kattava valikoima erilaisia esikäsittelytuotteita, seinä- ja kattoprofiileja sekä näiden oheistuotteita. Materiaalitoimittajana Metehellä on Tata Steel, joka on Euroopan toiseksi suurin teräksen valmistaja ja jonka toimittamille materiaaleille myönnetään laatukohtainen 10 – 20 vuoden pinnoitetakuu. Kattoprofiileina saatavilla ovat perinteinen konesaumakate ja lukkosaumakate, joka on uudempi versio pystysaumakatteesta ja asennettavissa ilman erikoistyökaluja, sekä tiilikuvio- ja poimulevykatteet, joissa valittavina on useampia eri mallivaihtoehtoja. Täydellinen kokonaisuus katolle saadaan liittämällä samaan toimitukseen myös kaikki tarvittavat listat, tiivisteet ja kiinnitystarvikkeet sekä kattoturvatuotteet, tikkaat, läpiviennit ja sadevesijärjestelmät asiakkaan näin halutessa. Näin toimimalla varmistetaan tilaamisen helppouden lisäksi samalla myös yhtenäiset värisävyt ja tarvikkeiden yhteensopivuus. Tee se itse – rakentajalle Metehellä on tarjota lisäksi selkeät ja yksityiskohtaiset asennusohjeet katteiden ja listoituksien asennukseen.

Metehen toimintamalli, jossa tilaukset tehdään ja toimitetaan suoraan tehtaalta ja noutovarastoista varmistaa tehokkaan, asiakasystävällisen ja kustannuksiltaan edullisen tavan toimia. Nopea reagointi ja lyhyet toimitusajat yhdistettynä ammattitaitoisen henkilökunnan laajaan tuotetietämykseen ovat loppuasiakkaalle tärkeitä tekijöitä, joten panostaminen näihin tekijöihin näkyy vahvasti Metehen toiminnassa. Lisäksi oma kattava raaka-ainevarasto, joka sisältää kotimaisten perusvärien lisäksi laajan valikoiman myös erikoisvärejä, mahdollistaa erikoisempienkin tarpeiden täyttämisen nopealla aikataululla.

Valtuutettu Jakelija

Tata Steel on myöntänyt Metehe Oy:lle Valtuutetun Jakelijan Todistuksen, joka osoittaa, että yhtiö on pinnoitetun teräsohutlevyn osalta Tata Steelin valtuutettu jakelukanava Suomessa. Yhteistyö Tata Steelin kanssa mahdollistaa Metehe Oy:lle voimakkaamman panostuksen pinnoitetun teräsohutlevyn jakeluun Suomessa ja varmistaa, että kilpailuasetelma Suomen markkinoilla säilyy SSAB:n ja Ruukin fuusiosta huolimatta.

Metehe Oy ja Plannja Oy Ab ovat yhdistyneet 31.12.2015

Metehe Oy osti helmikuun 2015 alussa SSAB:lta Suomessa toimivan Plannja Oy Ab:n Euroopan komission annettua suostumuksensa kaupan toteuttamiseksi. Plannja Oy Ab:n myynti oli osa niitä ehtoja, joita Euroopan komissio asetti edellytykseksi Rautaruukin ja SSAB:n yhdistymiselle.

Yritysrakenteen yksinkertaistamiseen sekä yrityskaupan sopimuksellisiin rajoituksiin perustuen tytäryhtiö Plannja Oy Ab on sulautunut 31.12.2015 emoyhtiöön, jolloin Plannja Oy Ab:n y-tunnus 0366312-5 on lakannut ja Plannja- toiminimi poistunut käytöstä. Sulautumisessa muodostunut yhtiö jatkaa toimintaansa Metehe Oy:n nimellä ja y-tunnuksella 0784088-9. Yhtiön toimitusjohtajana jatkaa Janne Strömberg ja hallituksen puheenjohtajana Seppo Jääskeläinen.

Metehe jatkaa tuotantoa Joutsenon molemmissa yksiköissä, jotka yhdessä pystyvät tarjoamaan asiakkaille entistä laajemman tuotevalikoiman, jatkossa kokonaan Metehe-brändin alla. Myynti- ja varastopalvelut säilyvät Keravan, Tampereen, Oulun ja Seinäjoen toimipisteiden osalta ennallaan, joissa tutut myyjät palvelevat asiakkaita jatkossakin. Joutsenossa asiakaspalvelu sijaitsee keskitetysti osoitteessa Voimakaari 17, 54100 Joutseno.


nettibanneri

BNR-Kiilto-Liimamassat-140x250px

sewatek_ammatti-rakentaja_web_kehys

Vieser_messubanneri_v2

Lautex_59x40_press

Ammattirakentaja_140x250