Ammattirakentaja-lehti

Talosiirto_www

bright-cables-color-1583656

Ramboll Finland Oy on Vuoden 2019 sähkösuunnittelija

Ramboll Finland Oy on valittu Vuoden 2019 sähkösuunnittelijaksi. Valinta julkistettiin eilen Sähköisen talotekniikan rakennuttajaseminaarissa Helsingissä. Valinnan tekevät kiinteistöalan ja rakennuttamisen ammattilaisten järjestö RAKLI ry ja Sähkö- ja teleurakoitsijaliitto STUL ry. Valinnalla halutaan nostaa esiin esimerkillisesti toimivia sähkösuunnitteluyrityksiä ja sähkösuunnittelijoiden työn osaamisvaatimuksia.

Ramboll Finland on yksi Suomen suurimmista sähkösuunnittelutoimistoista. Se kuuluu tanskalaiseen Ramboll Groupiin, jolla on toimintaa 35 maassa.

Ramboll Finlandin valikoima kattaa talotekniikan osalta perussähköistyksen lisäksi kaikki taloteknisen suunnittelun osa-alueet, kuten sähkö- ja tietojärjestelmät sekä LVI-järjestelmät ja rakennusautomaation. Yrityksen talotekniikkasuunnittelun vahvuus on 360 asiantuntijaa, joista 160 tekee työtään sähkösuunnittelun parissa. Kaikkiaan Ramboll Finlandissa on 2 400 työntekijää. Liikevaihto oli viime tilikaudella 227 miljoonaa euroa. Yrityksen toimitusjohtaja on Kari Onniselkä.

Valinnan perusteissa korostettiin muun muassa yrityksen jatkuvasti kehittyviä ​​​​työmenetelmiä, suunnittelun ​​​​​​laadunvalvontaa ja referenssilistaa, jossa on merkittäviä kohteita. Ramboll Finland Oy on ollut tai on parhaillaan toteuttamassa muun muassa juuri maailman parhaaksi uudeksi kirjastoksi valittua Helsingin keskustakirjasto Oodia, Pasilan Triplaa, Vuosaaren satamaa, Helsinki-Vantaan lentokentän Terminaali 2:ta ja Tampereen kansi ja areena -hanketta.


renta_banneri_140x250

Banneri LTQ

Vallox_banneri_140x250px

Fineletric_banner_for_webportal_140x250px_0819_3ver

Project Business 140x250 UUSI

Banner_Kiilto_Kerapro_140x250px