Ammattirakentaja-lehti

banneri_ammattirakentaja

kiinteisto-cc-88-1

Säästöjä kiinteistöjen huoltoon ja puhdistukseen

Ennakoivalla huollolla ja puhdistuksella saa merkittäviä säästöjä kiinteistöjen ylläpitomaksuihin. WellBiit Oy tuo maahan, kehittää, markkinoi ja myy NanoGo™ nanoteknologia tuotteita, joihin kuuluu laaja kirjo pinnoite-, desinfiointi- ja puhdistusaineita. Pinnoitteiden avulla estetään mm. öljyn, rasvan, veden ja virtsan imeytyminen alustaan, kivipintojen rapautuminen ja sammaloituminen sekä puupintojen likaantuminen ja homehtuminen. Puhdistusaineiden teho näkyy parhaiten vaikeissa kohteissa, kuten graffitien poisto ja hissien teräspintojen puhtaana pitäminen.

WellBiit Oy:n nanoteknologiaan perustuvat aineet valmistetaan nanoteknologian ja kemikaalikehittäjän CCM GmbH kanssa Saksassa. NanoGo™ tuotteiden teho perustuu vaikuttavien ainesosien nanomittakaavassa tapahtuviin sidoksiin ja näiden sidosten muodostamien kerrosten kykyyn suojata pintoja ja hylkiä ulkoisia tekijöitä. Palkittu teknologia on A.L.G.T (Advanced Liquid Glass Technology). Valikoimasta löytyy vesi ja alkoholipohjaisia aineita, jotka soveltuvat lähes kaikille pinnoille ja materiaaleille.

NanoGo™ valikoimista löytyy tuotteita ja ratkaisuja materiaalien ja pintojen tehokkaaseen puhdistukseen, pitkäkestoiseen suojaamiseen ja desinfiointiin. Pinnoitteet estävät mm. öljyn, rasvan, veden ja virtsan imeytymistä alustaan sekä kivipintojen rapautumista ja sammaloitumista. Graffitien poisto helpottuu sekä pinnoitettu pinta hylkii maalia. Hissien teräspinnat on helpompi pitää puhtaana ja puupinnat hylkivät likaa ja kosteutta. Nämä ominaisuudet tuovat pidemmällä aikavälillä säästöjä kiinteistöjen huollossa ja vähentävät toistuvaa puhdistuksen tarvetta.


Bandero2

kattotutka_ammattirakentajalehti_2017_140x250

logo_fiservice2

Maalarimestarit

Ammattirakentaja_140x250

BNR-Kiilto-Liimamassat-140x250px