Ammattirakentaja-lehti

Lasifakta_bann_250x140 px

pilaster_oy_taloinfo_com

Suomalaisen korjausrakentamisen uudet innovaatiot kiinnostavat myös Ruotsia – suosiota herättänyt kiinteistöalan ammattilaistilaisuus saa jatkoa huhtikuussa

Suomalaiset korjausrakentamisen innovaatiot ovat luomassa tietä asuntokannan ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi, mikä kiinnostaa kansainvälisiä markkinoita. Modulaarisen korjausrakentamistekniikan ja digitaalisuuden kehittyessä tiedottamista ja verkostoitumistapahtumia kaivataan jatkuvasti. Alalla olevien yritysten on saatava tietoutta, jotta energia- ja ilmastohaasteet saadaan ratkaistua. Tästä syystä Taloinfo.com ja Pilaster Oy järjestävät aamiaistilaisuuden Tukholmassa.

Viime vuonna Taloinfo.com järjesti kiinteistöalan ammattilaisille aamiaistilaisuuden Tukholmassa, jossa esiteltiin Suomalaisia innovaatioita. Mukana tapahtumassa oli mm. Fira Sitedrive ja Puustelli. Ajatus tapahtumaan heräsi, kun Taloinfo lanseerasi täysin uuden ohjelmistoversion ja huomasimme palvelumme puhuttelevan samoja päättäjiä, niin Ruotsissa kuin Suomessakin.

”Pilaster Oy:n toimitusjohtaja Janne Kantolan kanssa törmäytettiin tuotteemme ja päätimme lähteä järjestämään uutta tilaisuutta Tukholmaan korjausrakentamisen tiimoilta. Pähkinänkuoressa Taloinfo.comin ohjelmisto säästää merkittävästi erityisesti työnjohdon aikaa ja parantaa asiakastyytyväisyyttä, samalla kun urakoitsijan kannattavuus paranee. Pilasterin modulaarinen talotekniikkajärjestelmä säästää työmaavaiheisiin liittyviä työtunteja ja kustannuksia, sekä parantaa asumisviihtyvyyttä. Pilasterin talotekniikka tuo myös kiinteistölle 76%:n energiansäästön ja 90% pienemmän hiilijalanjäljen. Taloinfon ohjelmistoratkaisu taloyhtiöhankkeiden johtamiseen ja Pilaster-talotekniikkajärjestelmä yhdessä maksimoi korjausrakennusprojektien aikataulullisen hyödyn, asukasviihtyvyyttä ja ilmastovaatimuksia unohtamatta” kertoo Taloinfo.comin toimitusjohtaja Otto Laurila.

 

KUTSU:

Pilaster Oy ja Taloinfo.com järjestää kiinteistöalan ammattilaisille aamiaistilaisuuden Tukholmassa 4 huhtikuuta. Tilaisuudessa esitetään uusimpia teknisiä innovaatioita taloyhtiöhankkeisiin.

Tilaisuuden ohjelma:

4.4.2019

Hotel Hasselbacken, Hazeliusbacken 20 Stockholm

07.30 – 07.45 Aamupala

07.50 – 09.00

Taloinfo.com, maajohtaja – Toimittajaportaalin esittely

Pilaster Oy, toimitusjohtaja – Tekniset innovaatiot

09.00 eteenpäin vapaata keskustelua ja verkostoitumista

 

Tilaisuuteen ilmoittautuminen alla olevasta linkistä, tervetuloa!

https://info.taloinfo.com/fastighetstraffen