Ammattirakentaja-lehti

Talosiirto_www

l113192

Toimitukset työmaalle kiinteällä kuukausikustannuksella

Hilti (Suomi) Oy lanseeraa tammikuussa 2020 kuukausiveloitteisen rahtipalvelun, jossa rahtien kustannus kuukaudessa on aina sama riippumatta tilausmääristä. Hilti Smart on alalla ainutlaatuinen palvelu, joka tarjoaa selkeyttä ja ennustettavuutta kokonaiskustannuksiin ja on samalla sekä edullista että joustavaa.

Hilti Smart -palvelussa on kaksi eri tasoa, Standard ja Premium. Standard-taso kattaa kaikki yhden ja kahden päivän toimitukset ja noudot. Premium-tasoon kuuluu lisäksi Aamu 9 -palvelu, joka on saatavilla suurimmissa kaupungeissa ja taajamissa.

Hilti toimittaa tilaukset asiakkaan toiveen mukaisesti joko suoraan työmaalle, noudettavaksi Postin toimipisteestä,Matkahuollosta tai Hilti Myymälästä. Hilti Smart -palvelussa toimitustapa tai tilauksen sisältö ei vaikuta toimituksen kustannukseen. Myös 6 metrin pituisten kiskojen kuljetus kuuluu kuukausihintaan. Palveluun kuuluu lisäksi huollettavien työkalujen noudot suoraan työmaalta. Palvelu on yksikkökohtainen eli mikäli yksikön alla on esimerkiksi 5 työmaata, kattaa yksi kuukausiveloitus rajattomat toimitukset kaikille työmaille.

Lisätietoja Hilti Smart -rahtipalvelusta: www.hilti.fi/smart


Nettibanneri 1_140x250

ZARGES_banner140x250

pikkubanneri

iskasBanneri 140X250

Untitled

Rakentaja_kymppi (1)