Ammattirakentaja-lehti

wallwater_concrete-_1960-7963_rsh1-kopi-709x1024

Uusi märkätilasertifioitu seinäpaneelijärjestelmä kylpyhuoneisiin

Triofloor Oy aloittaa Norjassa valmistettavan BerryAlloc Wall&Water -märkätilalevyn maahantuonnin ja myynnin Suomessa. Korkeapainelaminaattipintainen seinäpaneelijärjestelmä on kevyempi, nopeampi ja edullisempi vaihtoehto kaakeli- ja laattaseinälle, sillä seinäpaneelit toimivat valmiin pintarakenteen lisäksi myös seinärakenteen vesieristeenä.

Wall&Water- seinäpaneelin runkona on sisätilojen kosteisiin olosuhteisiin tarkoitettu 7-kerroksinen vanerilevy, joka on pinnoitettu kuviopuolelta 1,1 mm:n vedenkestävällä korkeapainelaminaatilla (HPL). Levyn taustapuolella on vakauttavana kerroksena 0,2 mm Spantex – muovikylläste (PE). Levyn koko on 10,2 x 600 x 2400 mm ja sen pitkällä sivulla on levyt yhteenliittävä taittolukkopontti. Märkätilasertifioituun seinäpaneelijärjestelmään kuuluvat levyjen lisäksi eloksoidusta alumiinista valmistetut levyjen kiinnitys- ja kulmaprofiilit sekä saumojen tiivistysmassa.

Paneelit voidaan kiinnittää mekaanisesti rankarakenteeseen (kk 600mm) tai liimaamalla ja proppaamalla ne suoraan seinäpintaan. Levyjen ja profiilien liitokset tiivistetään vedenpitäviksi tiivistysmassalla valmistajan asennusohjeen mukaisessa järjestyksessä. Levyt kestävät tavanomaiset asennus- ja käyttökuormat ja ne soveltuvat erinomaisesti myös korjausrakentamiseen, sillä seinärakenne voidaan rakentaa helposti myös takaa tuulettuvaksi vanhan rakenteen niin vaatiessa.

Wall&Water -mallistossa on 7 laattakokoa ja 12 väriä eri kiiltoasteilla – yhteensä 28 tuotetta.

Lisätietoja: Triofloor Oy, myyntijohtaja Pasi Auvinen, 0500-314 972, pasi.auvinen@triofloor.fi


Banner_Kiilto_Kerapro_140x250px

renta_banneri_140x250

ZARGES_banner140x250

A-Aidat Oy Bannerimainos_netti