Ammattirakentaja-lehti

2020_ARI_banneri_468x100_120dpi

b45e67f601a122e3_800x800ar

Bahcon uudet ja päivitetyt ERGO pihdit

Parempi leikkuukapasiteetti, vähemmän puristusvoimaa.

Bahco on uudistanut ja päivittänyt sen ERGO-pihtivalikoimaa. Tuoreiden käyttäjätestien tulosten pohjalta valikoimaan on lisätty sekä uusia pihtejä että vanhoja malleja on päivitetty. Ergonomisia kahvoja on parannettu ja oteleveyttä on optimoitu. Näin leikkausvoimaa ja suorituskykyä on saatu parannettua entisestään.

Kaikkiaan 13 eri yhdistelmä- ja laakapihtimallia on päivitetty parannetuilla leikkuu ja puristus ominaisuuksilla sekä yhtenäisillä kahvoilla. Valikoimaan on lisätty uudet 2629G ERGO yhdistelmäpihdit. Näissä pihdeissä on pyöreämpi pää, joka parantaa kohteeseen pääsyä ahtaissa paikoissa. Kaikiki ERGO-pihti mallit on päivitetty kapeammilla päillä, jotka samalla antavat tukea puristukseen. Eristettyt pihdit ovat saaneet uudet, parannetut ja yhtenäiset kahvat.

–   ERGO-pihdit on päivitetty uudella patentoidulla palautusjousella, joka helpottaa työntekoa toistuvissa tehtävissä. Sen voi kytkeä myös helposti pois päältä esimerkiksi kun pihdit ovat taskussa, kertoo Mika Haaparanta, myyntipäällikkö Bahco Suomi ja Baltia. Palautusjousi vähentää lihasrasitusta toistuvissa tehtävissä sekä auttaa välttämään vammojen syntymistä.

Eristetyt ERGO-pihdit
Eristetyt, jopa 1000 V jännitteenalaiseen työskentelyyn tarkoitetujen pihtien valikoimaan on lisätty kuusi uutta pihtimallia sekä kahden pihtimallin ominaisuuksia on päivitetty. Uusia malleja valikoimassa ovat yhdistelmäpihdit, joilla on vahvistettu pää, kahdet uudet kärkipihdit, pyöröpihdit sekä pikasäädettävät liukunivelpihdit. Eristettyjen pihtien kahvojen väri eroaa muista ERGO-pihdeistä ja ne ovat merkitty 1000 V merkinnällä.

–   Eristetyillä pihdeillä on hyvät, turvalliset ja suojaavat kelta-punaiset kahvat. Ydin on vahvaa polypropyleeniä ja pinta termoplastista polymeeriä taateen napakan, pitävän otteen työkappaleesta, kertoo Mika Haaparanta. Kahvojen yläosaa on myös levennetty, tämä estää sormia lipsumasta pihtien päähän.

Ergonomiset kahvat vähentävät lihasrasitusta ja ehkäisevät vammojen syntymistä.

–   Kaiken kaikkiaan Bahcon valikoimassa on yli 250 eristettyä työkalua, jotka soveltuvat jännitteenalaiseen työskentelyyn. Ne noudattavat IEC 60900 Standardia ja ne on hyväksytty jopa 1.000 V AC tai  1.500 V DC jännitteenalaiseen työskentelyyn, kertoo Mika Haaparanta. Tuotantovaiheessa noutatetaan tiukkoja laatumääräyksiä ja työkalut käyvät läpi kahdeksan erilaista kontrollia, jotta ne läpäisevät erittäin vaativat tarkastukset.

Mika Haaparanta
Myyntipäälikkö Bahco Suomi
puh: 0400 489 515
@: mika.haaparanta@snaeurope.com
W: www.bahco.com/


RPJM ammattina rakentaminen

Etela-UusimaaKorjauspalvelu_140x250px_netti

Ammattirakentaja_banneri_2020_140x250px_v4

Rakentaja_kymppi (1)

Ammattirakentaja_banneri_Vallox_140x250px

KauppaOy_banneri