Ammattirakentaja-lehti

2020_ARI_banneri_468x100_120dpi

IMG_8843_press

Betonielementtirakentamisen vahva osaaja – RaksaÄssä Oy

Jokaisella työmaalla riittää muuttujia, ja työt sujuvat harvoin käsikirjoituksen mukaan. Rakentaminen on päivittäistä ongelmien ratkaisua.

Kun jotakin yllättävää tapahtuu, vaaditaan nopeaa ja joustavaa reagointia. Meille se on aikataulussa pysymisen saavuttamiseksi normityöpäivää, Sasu Laine kertoo. Raksaässä Oy tekee runko-, muotti-, raudoitus- ja valutöitä. Käytössä on oma, laaja muottikalusto. Yritys rakentaa pää- ja aliurakointina suunnitelmien mukaisia kokonaisuuksia.

– Muuttujia on aina. Aikatauluista on silti pidettävä kiinni ilman että laadusta tingitään yhtään. Ammattitaitoiset tekijät ja korkealuokkainen työn jälki ovat niitä seikkoja, joista me olemme saaneet kiitosta, hän toteaa.

Kaikki lähtee jo tarjousvaiheesta
Sasu Laine tähdentää, että jokainen projekti ja työ on oma kokonaisuutensa, ja edellyttää asiantuntevaa paneutumista.

– Ajattelemme asiakkaamme asiakasta. Loppukäyttäjä on rakennuksen tuleva asukas ja kiinteistön tuleva omistaja – ja tässä työn laadun on täytettävä asiakkaan odotukset, Laine huomauttaa.

Jo tarjousta laadittaessa kiinnitetään erityistä huomiota eri työvaiheiden tehostamiseen. Hyvällä suunnittelulla vältytään turhalta työltä, säästetään resursseja, aikaa ja rahaa.  Tämä vankan kokemuksen myötä hankittu hiljainen tieto koituu asiakkaan hyödyksi.

– Mitä enemmän työmaalla on toimijoita, sitä enemmän on myös muuttujia. Muuttujien minimointi ja suunnitelmallinen rakentaminen ovat toimintamme perusta, Laine toteaa.

Erinomaisen palvelukonseptin ansiosta yritys pystyy myös tarjoamaan työt suurempina kokonaisuuksina kuin moni kilpailija.

– Hoidamme mielellämme kohteessa useita ketjutettuja ja kokonaisia työvaiheita, joista voimme urakoida suuremman kokonaisuuden. Näin urakka on paremmin hallittavissa eikä laatuketju myöskään katkea.

Loimaan_kohde_low

Lähi Tapiola LoimiHäme

”Kun sijoitamme alueellisiin hankkeisiin, meille on silloin tärkeää löytää samanlaisten arvojen kanssa toimivia kumppaneita, siksi haluamme toimia yhteistyössä toimialueellamme paikallisen RaksaÄssä Oy:n kanssa.  Heidän kanssaan toteutuvat samat arvot, pitkäjänteisyys, yhteiskuntavastuu ja vastuullisuus”, korostaa Lauri Riekkola, toimitusjohtaja, CEO.

Sitoutumisen siunaus
Asiantunteva työnjohto ja alan rautaiset ammattilaiset huolehtivat siitä, että lupaukset pystytään pitämään.

– Vaalimme hyvää keskusteluyhteyttä tilaajan kanssa koko projektin ajan. Digitalisaatio on myös muuttanut ja nopeuttanut toimintaamme. Olemme ottaneet käyttöömme raportoinnin, seurannan ja reskontran osalta sähköiset toimintamallit, Laine toteaa.

Rakennuttajalle tämä tarkoittaa hankinnan helppoutta. Ei tarvitse neuvotella liian monista osaurakoista ja solmia sopimuksia monien eri toimijoiden kanssa, mikä jouhevoittaa aikataulutusta ja resurssointia. Tekijöille työmaa on puolestaan tuttu, kun työskennellään pitkäjänteisesti ja sitoutuneesti samassa kohteessa.
RaksaÄssä rakentaa pääurakkakohdettaan parhaillaan Loimaalla LähiTapiola Loimi Hämeelle. Loimaan keskustaan nouseva elementtikerrostalo luovutetaan vuoden 2020 syksyllä. Rakennus käsittää kellarikerroksen lisäksi 6 maan päällistä kerrosta, joista neljäs on nyt valmistumassa.

– Kestävä ja laadukas kädenjälki syntyy ainoastaan osaavien ihmisten tekemänä. Tunnemme tervettä ammattiylpeyttä henkilökunnastamme ja arvostamme heidän väsymätöntä ja tinkimätöntä suhtautumistaan omaan työhönsä, Sasu Laine päättää.

– Meille jokainen kohde on referenssi, sillä luotettava yhteistyökumppani valitaan helposti uudestaan.

www.raksaassa.fi

Kuvateksti kerrostalokuvaan:
”Kun sijoitamme alueellisiin hankkeisiin, meille on silloin tärkeää löytää samanlaisten arvojen kanssa toimivia kumppaneita, siksi haluamme toimia yhteistyössä toimialueellamme paikallisen RaksaÄssä Oy:n kanssa.  Heidän kanssaan toteutuvat samat arvot, pitkäjänteisyys, yhteiskuntavastuu ja vastuullisuus”, korostaa Lauri Riekkola, toimitusjohtaja, CEO.

Lähdeteksti kerrostalokuvaan: Lähi Tapiola LoimiHäme


banner07

Banner_Kiilto_Kerapro_140x250px

Fineletric_banner_for_webportal_140x250px_0819_3ver

ZARGES_banner140x250

sryg

KauppaOy_banneri