Ammattirakentaja-lehti

2020_ARI_banneri_468x100_120dpi

Näyttökuva 2019-10-1 kello 15.41.24_low

Digitaaliset työkalut parantavat putkiremontista tiedottamista

Linjasaneerauksiin erikoistunut Rakmaster Oy kehittää aktiivisesti työmenetelmiään ja remonteista tiedottamista. Voimakkaasti kasvava yritys on palkittu jo useana vuonna Kauppalehden Menestyjäyrityksenä.

Rakmaster Oy on linjasaneerauksiin, huoneisto-, kylpyhuoneremontointiin ja korjausrakentamiseen erikoistunut perheyritys. Toimitusjohtaja Seppo Käyräkankaan mukaan viime vuosina yritys on toiminut pääurakoitsijana linjasaneerauskohteissa.

– Ydinporukallamme on pitkä kokemus huoneistoremonteista ja heidän lisäksi viime vuosina on palkattu useita linjasaneerauksiin erikoistuneita ammattilaisia, Käyräkangas sanoo.

Linjasaneerauksiin erikoistuminen on tuottanut tulosta. Rakmaster on kasvanut reippaasti ja se on valittu useana vuonna Kauppalehden Menestyjäyritykseksi. Käyräkangas uskoo menestyksen johtuvan useista tekijöistä.

– Modernien työmenetelmien käyttö, motivoituneet työntekijät, intohimo alaa kohtaan, tiedottamisen kehittäminen ja uusien kohteiden tuoma oppi. Ne ovat moottori, joka vie ammattilaisuutta eteenpäin, Käyräkangas kertoo.

Moderni ja siisti putkiremontti
Rakmaster on ottanut käyttöönsä uusia työmenetelmiä, joiden ansiosta linjasaneeraus voidaan toteuttaa nopeammin ja siistimmin kuin perinteisesti.

– Käytämme kylpyhuoneseinien tasoituksessa ruiskurappausmenetelmää ja purkutyössä imupurkua. Ruiskurappauksella saadaan remontin läpivientiaikaa lyhyemmäksi. Imupurkutyössä kaikki purkujätteet imetään suurtehoimurilla suoraan säilöön ja näin ei sotketa asuntoja ja rappukäytäviä, Käyräkangas kertoo.

Remontin valutyöt toteutetaan korkeapainepumppausmenetelmällä.

– Pumppuvalun ansiosta ei tarvitse kantaa laastia kerroksiin ja työstä selvitään taas nopeammin ja pölyttömästi, koska massan sekoitus tapahtuu sekoitusvaunussa rakennuksen ulkona, Käyräkangas sanoo.

Asukkaiden tiedottaminen avainasemassa
Putkiremontti herättää asukkaissa tunteita ja usein sen alkamista jopa pelätään. Käyräkankaan mukaan tämä ongelma voidaan ratkaista kunnollisella tiedottamisella ja huomioimalla osakkaat huoneistokatselmuksissa.

Digitaaliset työkalut parantavat remontista tiedottamista
Linjasaneerauksiin erikoistunut Rakmaster Oy kehittää aktiivisesti työmenetelmiään ja remonteista tiedottamista. Voimakkaasti kasvava yritys on palkittu jo useana vuonna Kauppalehden Menestyjäyrityksenä.

– Linjasaneerauksen onnistumisen kannalta tiedottaminen on yhtä tärkeää kuin itse remontti. Asukkaiden tulee tietää ajallaan, miten saneeraus etenee ja miten se vaikuttaa kiinteistön käyttöön ja asumismukavuuteen, Käyräkangas sanoo.

Tiedottamista parantaakseen Rakmaster on ottanut käyttöönsä Taloinfon, digitaalisen työkalun. Taloinfo-palveluun kirjautumalla jokainen asukas voi tehdä tuotevalinnat netissä, saada tietoa, seurata työmaan etenemistä, käydä keskustelua urakoitsijan kanssa ja saada tiedotteet sähkö- ja kirjepostilla tai tekstiviestillä.
Kotopro taas on dokumentointijärjestelmä, johon voidaan tallentaa ja kuvata kaikki remontin työvaiheet ja lopuksi asukas tai työn tilaaja saa koko dokumentaation itselleen muistitikulla. Tarkasti dokumentoitu korjaushistoria helpottaa tulevia remontteja ja auttaa ylläpitämään talon arvoa. Linjasaneerauksen yhteyteen on usein hyvä ajoittaa muita tarpeellisia remontteja. Käyräkankaan mukaan yrityksen pitkä kokemus huoneistoremonteista mahdollistaa monet talotekniikan kunnostustyöt linjasaneerauksen rinnalla. Putkiremontin yhteydessä voidaan esimerkiksi kunnostaa rakennusaikaiset ilmanvaihtohormit sekä kunnostaa pihat ja yhteiset tilat.

Rakmaster Oy
Säästöpankinranta 8 B
00530 Helsinki
puh. 050 550 5933, 0400 317 715
asiakaspalvelu@rakmaster.fi


sryg

banner1

Ammattirakentaja_PihlaPRO_Antennilasi_140x250px_2_13112019

Untitled

Etela-UusimaaKorjauspalvelu_140x250px_netti

Ammattirakentaja_banneri_2020_140x250px_v4