GENIE® HENKILÖNOSTIN UUTUUKSIA VUODELLE 2021

Terex Corporationin henkilönostindivisioona Genie® on tuonut koko tuoteportfolioonsa merkittäviä uudistuksia. Uudistuksilla parannetaan koneiden energiataloutta ja työn tehokkuutta ja turvallisuutta sekä monipuolistetaan mallivalikoimaa. Myös koneiden elinkaarikustannuksissa uudistukset tuovat merkittävää säästöä.

Akkusaksissa Genie® malliston keskeisin muutos on E-Drive mallisto – uutuutena sähköiset AC-ajomoottorit joilla ajaminen on todella tarkkaa – ja kone toimi jopa 30% pidempään samalla latauksella.

Samalla hydrauliikkakomponenttien määrä putoaa merkittävästi ja elinkaaren aikana tehtävät huoltotoimenpiteet siltäkin osin minimoituvat. Koneissa on trukkipiikkipaikat sivuilla ja päädyissä, parantunut maavara ja syvempi renkaiden kuviointi – kaikki nämä helpottavat koneiden siirtelyä työmailla ja työmaille.

Akkusaksiin tuli jo vuonna 2020 Dual Zone toiminto – kaikilla koneilla mahdollisuus työskennellä sisä- ja ulkotiloissa – Dual Zone valvoo käyttöturvallisuutta.

Genie® akkusaksimallisto kattaa koneet 3,9m lavakorkeudesta (GS-1330m malli) aina 16 metrin työkorkeuteen (GS-4655 malli) saakka.

Dieselsaksimalleissa suurin muutos on asteittainen siirtyminen vähäpäästöisempään moottoriluokkaan Stage V tasoon vuoden 2021 aikana.

Puomikoneissa Genie® päälinjat ovat uudet kevyet J-sarjan puomit, hybridikoneet sekä kaksi vuotta sitten esitelty XC ekstrakapasiteettimalliston mallivalikoiman jatkuva kasvu.

J-sarjan puomeista ensimmäisenä ovat saatavilla suorapuomiset Genie® S-60J ja S-80J, 300 kg korikuormalla jibillä varustetut noin 30% vastaavia puomeja kevyemmät puomikoneet. Näillä työsuorituksia pääsee tekemään paikoissa, joissa painorajoitukset ovat tulleet aiemmin vastaan – samoin tietysti koneiden kuljetukset helpottuvat. Genie® S-80J malli on saatavilla myös TRAX telaversiona, jolla maastokelpoisuus tässä kokoluokassa on ainutlaatuista. Mallistoon odotetaan lisäyksiä vielä vuoden 2021 aikana muun muassa S-45J.

Hybridimallisto sai vuoden 2020 aikana uuden tulokkaan –  Z-45 FE mallin suositun Z-60 FE rinnalle, toimitukset ovat olleet käynnissä jo puolisen vuotta ja vastaanotto erittäin hyvä. Samat koneet ovat saatavana myös täysin sähköisinä 4WD malleina Z-45 DC ja Z-60 DC.

XC Ekstrakapasiteettimallisto (454kg korikuorma) kattaa suorapuomiset koneet S-45XC mallista SX-135XC kokoluokkaan saakka, nivelpuomisissa mallistossa on saatavilla vain Z-45XC malli.

Vuoden 2020 aikana käyttöön otettu telematiikka Lift Connect ™ antaa koneen sijainnin lisäksi kaiken kriittisen tiedon, asetustietoja sekä häiriötilanteissa etäyhteyden tilanteen katsomiseksi. Genie® Lift Connect™ telematiikalla kaluston hallinta ja seuranta saadaan uudelle tasolle!

Myös materiaali- ja kanavanostintuotteemme ovat hyvin saatavilla, suosituimmat tuotteet (GL-10, SLA-20) suoraan varastostamme.

Rostek-Tekniikka Oy on toiminut jo 25 vuotta Genien ainoana maahantuojana ja samalla valtuutettuna huoltoedustajana. Lisätietoja yhtiöstämme ja tuotteistamme löydät www.rostek-tekniikka.fi tai soittamalla 09 – 863 4250, huollon teknistä tukea tarjoamme parhaiten numerosta 0600 02442

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on whatsapp
2020_ARI_banneri_468x100_120dpi

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista
sähköpostiisi kerran viikossa.

Tuoreimmat uutiset