Ammattirakentaja-lehti

2020_ARI_banneri_468x100_120dpi

elinkaarikatto-kattotutka-640x426

KOKONAISVASTUU KIINTEISTÖN VESIKATOSTA 25 VUODEKSI – ELINKAARIKATTO®

Ammattitaidolla, oikeilla menetelmillä ja laadukkailla materiaaleilla tehty kiinteistön vesikatto on luotu kestämään sukupolvelta toiselle. Eikä siihen tarvita erikoiskalliita ratkaisuja, vaan oikeanlaista elinkaariajattelua. Missä kunnossa teidän uusi kattonne on 25 vuoden jälkeen?

Yli 25 vuotta kattoalalla toimineena, me Kattotutkalla tiedämme, että neljännesvuosisata sitten tehty vesikatto voi olla erinomaisessa kunnossa tai vastaavasti se voi olla jo täysin käyttöikänsä, eli elinkaarensa päässä. Suurimpana syynä tähän on kattoremonteissa usein unohtuva sekä uuden katon että kiinteistön omistajan eli tilaajan kannalta erittäin oleellinen elinkaariajattelu. Hyvin tehdyn ja huolletun katon elinikä, kun voi parhaimmillaan kivuta jopa toiselle vuosisadalle.

Kattoalan edelläkävijänä halusimme syventyä tähän kiinteistönomistajien ja isännöitsijöiden toistuvasti kohtaamaan tilanteeseen ja luoda ratkaisun, jossa jokaisen taloyhtiön ja kiinteistön katolle voidaan tarjota mahdollisimman pitkä elinkaari. Toisin sanoen eniten vastinetta kattoon investoidulle rahalle, mikä pitkällä tähtäimellä on myös vastikkeisiin merkittävästi vaikuttava tekijä.

ELINKAARIKATTO® ON ENEMMÄN KUIN KATTOREMONTTI

ELINKAARIKATTO® -urakkamalli on elinkaariajatteluun pohjautuva innovaatio KVR-urakasta, joka taklaa kaikki kattoremontin yleisimmät kipukohdat – liian kalliin suunnittelun, yli- tai alimitoitetun remontin, toimimattomat ratkaisut ja huolimattoman työnjäljen sekä huollon puutteen.

ELINKAARIKATTO® -urakkamallissamme tilaaja ulkoistaa koko kattoremontin kokonaisvastuun, sisältäen kattotarkastuksen, suunnittelun, kattoremontin toteutuksen ja kattohuollon, kattourakoitsijalle 25 vuodeksi yhdellä sopimuksella ja etukäteen tiedossa olevalla hinnalla. Vastineeksi tilaaja saa uuden katon täydellisen ylläpidon kattourakoitsijan vastuulla ja täystakuulla 25 vuodeksi.

saannolliset-tarkastukset-ja-huollot-kattotutka-640x426
Säännölliset tarkastukset ja huollot ovat olennainen osa vesikaton elinkaaren pidentämistä

ELINKAARIKATTO® -PALVELUN VAIHEET

  1. Vesikaton kuntotarkastus

ELINKAARIKATTO® -sopimus edellyttää aina vesikaton nykytilanteen selvittämisen vesikaton kuntotarkastuksella. Näin remontin suunnittelu pohjautuu aina vesikaton todelliseen

tilanteeseen ja elinkaaren vaiheeseen. Kuntotarkastus on hinnoiteltu erikseen, joten tilaaja voi sen jälkeen päättää tekeekö lopullisen ELINKAARIKATTO® -sopimuksen.

  1. Kattoremontin suunnittelu

Palvelun toisessa vaiheessa Kattotutka laatii suunnitelmat tarvittavista kattotöistä aiemmin tehdyn tarkastuksen pohjalta. Kun remontin suunnittelija ja urakoitsija ovat sama, säästetään kustannuksissa ja mahdollistetaan pitkä takuuaika. Tilaaja voi valita remontin toteutukseen myös ulkopuolisen valvojan, joka valvoo ELINKAARIKATTO® -suunnitelman mukaista toteutusta.

  1. Kattoremontin toteutus

Kattoremontti toteutetaan 2-vaiheessa tehtyjen suunnitelmien mukaisesti. Oikein mitoitettu remontti tuo säästöjä ja selkeyttää toteutusta. Valitsemme aina kohteen mukaisesti parhaat materiaalit ja sopivimmat työmenetelmät. Tilaajalla on normaaliin tapaan mahdollisuus vaikuttaa esimerkiksi katteen väriin yms. ELINKAARIKATTO® -sopimuksen puitteissa.

  1. Katon ylläpito 25 vuodeksi

Neljäs ja viimeinen vaihe takaa remontoidun vesikaton täyden ylläpidon 25 vuoden ajalle. Vastaamme säännöllisillä huolloilla ja tarkastuksilla siitä, että katto toimii ja pysyy hyvässä kunnossa koko 25 vuoden ajan.

ELINKAARIKATTO® on saatavilla saumapeltikatolle ja huopakatoille vain Kattotutkalta!

Tutustu ELINKAARIKATTO® -urakkamalliin tarkemmin

www.kattotutka.fi

Kattotutka Facebookissa

Kattotutka Instagramissa

Kattotutka LinkedInissä

Kattotutka Youtubessa


Ledify_vaaka

Helsingin-Rakennuskonevuokraus-Oy_160x600

pikkubanneri

STARK_ammattirakentajalehti_140x250px_2

ZARGES_banner140x250

Ammattirakentaja_banneri_2020_140x250px_v4