Ammattirakentaja-lehti

2020_ARI_banneri_468x100_120dpi

lumon-lasitus-avautuva_01

Lumon vastaa vahvaan kasvuun lanseeraamalla uudet lasitustuotteet sekä Espanjan tehdasinvestoinnilla

Vuosi 2021 aloittaa suomalaisen perheyhtiön toiminnassa uuden neljän vuoden strategiakauden, jonka aikana yhtiö hakee reilun kymmen prosentin vuotuista myynnin kasvua. ”Haemme kasvua kotimaassa, mutta pääpaino on kansainvälisen toimintamme kehittämisessä. Tulemme rekrytoimaan tämän vuoden aikana globaalisti kausityöntekijät mukaan lukien 350 henkilöä, joista merkittävä osa kotimaahan”, kertoo Lumon konsernin toimitusjohtaja Jussi Kinnunen.

Uusiin lasitustuotteisiin tiivistyy 40-vuoden kokemus alan edelläkävijänä

”Olemme olleet parvekelasituksen osalta alan edelläkävijä ja oma tuotekehitys on aina ollut oleellinen osa toimintaamme. Uusi tuotteemme on Lumon Lasitus, joka on mahdollista asentaa niin kaiteen päälle kuin täyskorkeana lattiasta kattoon”, kertoo Lumon konsernin kehitysjohtaja Risto Kivioja. ”Uusi Lumon Lasitus on kehitetty niin asiakaspalautteiden kuin oman henkilöstömme innovaatioiden pohjalta”, Kivioja alleviivaa. ”Uuden tuotteen avulla voimme vastata entistä paremmin etenkin kansainvälisen projektiliiketoiminnan kasvaviin vaatimuksiin”, Kivoja summaa.

Espanjan tehdasinvestointi mahdollistaa kansainvälisen kasvun

Kotimaan ulkopuolella etenkin Espanjan liiketoimintamme on ollut vahvassa kasvussa. Kansainvälisessä liiketoiminnassa kriittisiä tekijöitä ovat niin tuotteiden toimitusaika kuin -varmuus.” Espanjaan rakentuva uusi tehdas vastaa kansainvälisen kasvun myötä tulleeseen lisäkapasiteetin tarpeeseen. Toimitusaikaa lyhentämällä ja parantamalla toimitusvarmuutta palvelemme asiakkaitamme entistä paremmin ja olemme lähempänä heitä.”, kertoo toimitusjohtaja Jussi Kinnunen.” Olemme investoineet Kouvolan tuotannon koneisiin, laitteisiin ja ohjelmistoihin viimeisen neljän vuoden aikana noin 31 miljoonaa euroa ja tulemme tekemään Kouvolan tuotannon investointeja myös jatkossa. Näistä investoinneista tiedotamme lisää tämän vuoden aikana”, Kinnunen kertoo. Uusi tehdas sijoittuu Antequeraan, joka on noin 40 km pohjoiseen Málagasta ja investoinnin arvo on yli 20 miljoonaa euroa.


Ledify_vaaka

SFS_Suomi_Inventing

sanimex

Ammattirakentaja_PihlaPRO_Antennilasi_140x250px_2_13112019

Enervent_banner_140x250px_general_fi

JAP_Banneri_140x250px_netti