Ammattirakentaja-lehti

2020_ARI_banneri_468x100_120dpi

962d3d1104d588f9_800x800ar

Tulevaisuus vaatii muunneltavia rakennuksia

Yhteiskuntamme tulee kokemaan suuria muutoksia tulevina vuosina. Muutoksiin sopeutumiseen tarvitaan rohkeata ajattelua ja kykyä tehdä asioita toisin. Muutoksista selviäminen vaatii sopeutumiskykyä myös rakennuksilta, Adapteo Finland Oy:n toimitusjohtaja Juha Kalliokulju pohtii.

Adapteo Oyj on johtava pohjoiseurooppalainen joustava kiinteistöyhtiö, joka syntyi Cramo Oyj:n osittaisjakautumisen myötä kesällä 2019.

– Olemme joustava kiinteistöyhtiö, joka tarjoaa muunneltavia rakennuksia, jotka sopeutuvat asiakastarpeen mukaan odottamattomiinkin tilanteisiin, Kalliokulju muotoilee.

Isojen ongelmien ratkaisija 

–  Haluamme omalla alallamme olla ratkomassa isoja yhteiskunnallisia haasteita kestävästi ja ympäristöystävällisesti, Kalliokulju painottaa.

Adapteo rakentaa ja vuokraa rakennuksia, joita voidaan käyttää vain muutaman päivän ajan tai niin kauan kuin tarvitaan, ilman sovittua aikarajaa. Rakennuksia voidaan muokata tai siirtää muutamassa viikossa niiden modulaarisen rakennustavan ansiosta.

– Adapteon mallissa käyttäjä voi keskittyä ydintehtäviinsä ja välttää pysyvään rakennukseen liittyvän investointiriskin. Tilaratkaisu suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Adapteo toimittaa rakennuksen, huolehtii tilojen ylläpidosta ja hakee tilat pois, kun tarve lakkaa. Käyttäjä maksaa vain kiinteän kuukausimaksun. Vuokrakauden jälkeen kunnostamme tilat uudenveroisiksi ja muokkaamme ne uudelle käyttäjälle, Kalliokulju kuvailee.

Teksti: Jari Peltoranta


Ammattirakentaja_banneri_Vallox_140x250px

iskasBanneri 140X250

JAP_Banneri_140x250px_netti

www.airtermico.fi

Etela-UusimaaKorjauspalvelu_140x250px_netti

Capse Banner 140x250px