Ammattirakentaja-lehti

2020_ARI_banneri_468x100_120dpi

festool_systainer3_03

Työvälineiden ylivertainen kuljetusratkaisu – Festoolin uusi Systainer3

Työpisteen organisointiin sekä työkalujen ja tarvikkeiden turvalliseen kuljetukseen verstaalta rakennustyömaalle. Uusi Systainer-sukupolvi mahdollistaa helpon kuljetuksen ja vakuuttaa käyttäjät kätevillä ja nerokkailla toiminnoillaan. Festool ja Tanos kehittivät uuden Systainer-salkun yhteistyössä bott-yhtiön kanssa, joka on laadukkaiden autohyllystöjen huippuvalmistaja. Siksi salkku sopii optimaalisesti uuteen bott vario3 -autohyllystöön.

Yksi Systainer, tuhansia käyttömahdollisuuksia: Festoolin uusi Systainer3 on uskomattoman monikäyttöinen ja se mahdollistaa työvälineiden kätevän kuljetuksen verstaalta rakennustyömaalle. Festool ja Tanos kehittivät uuden Systainer-salkun yhteistyössä bott-yhtiön kanssa, joka on laadukkaiden autohyllystöjen huippuvalmistaja. Yhteinen tavoitteemme: haluamme helpottaa entisestään ammattilaisten päivittäisiä töitä. Siksi kaikki työkalut ja käyttötarvikkeet voi pakata uudessa Systainer³-salkussa optimaalisesti bott vario3 -autohyllystöön, jossa ne ovat hyvässä tallessa ja nopeasti käyttövalmiina. Verstaalla, matkatöissä tai rakennustyömaalla. Työt sujuvat entistä nopeammin, koska bott vario3 -autohyllystöön liitetyn Systainer3-salkun lastaus ja purkaminen on helppoa. Säästät aikaa ja rahaa.

Organisoitu3

Toinen Systainer-valikoiman uutuus on Systainer³ Organizer, joka on tarkoitettu pienosien optimaaliseen säilyttämiseen. Sitä on saatavana kahtena eri kokona ja siinä on läpinäkyvä kansi, jonka ansiosta löydät tarvittavan työvälineen helposti. Festoolin Systainer3 Organizer voidaan varustaa erilaisilla lokerikoilla. Pienosille tarkoitettuja koteloita on yhteensä 7 eri kokoa. Kätevää: Systainer3 ja SystainerOrganizer ovat keskenään yhteensopivia – siten saat pidettyä työkalut ja käyttötarvikkeet hyvässä järjestyksessä saman järjestelmän puitteissa. Nämä molemmat uutuudet voi kiinnittää ennestään tutun yhdellä kädellä käännettävän T-LOC-käyttöosan avulla toiseen uutuuteen: Systainer3-rullausalustaan. Siinä on neljä kädensijaa sekä kätevät aukot kiinnityshihnoille. Se sopii jopa 100 kg kantokyvyllään erinomaisesti matkakäyttöön. Uuden Systainer³-salkun voi liittää myös muihin Festool-järjestelmätarvikkeisiin, esimerkiksi järjestelmäimureihin.

Taloudellinen3

“Systainer ei ole koskaan ollut vain tavallinen työkalupakki, vaan se tärkeä osa Festoolin kuljetus- ja säilytysjärjestelmää, jota me laajennamme ja parannamme jatkuvasti. Siten uusi Systainer on käyttömahdollisuuksiltaan entistä monipuolisempi”, korostaa Oliver Seeger, Festoolin Systainer-salkkujen tuotepäällikkö. “T-LOC-käyttöosan avulla Systainer3-salkun ja monilukuiset järjestelmätuotteet – mukaan lukien myös vanhemmat Systainer-sukupolvet – voi liittää toisiinsa. Sisäänrakennettujen tukikiskojen avulla sen voi liittää optimaalisesti uuteen bott vario3 -autohyllystöön. Tämä säästää aikaa ajettaessa verstaalta ja rakennustyömaalle ja takaa myös optimaalisen turvallisuuden estämällä tavaroiden hallitsemattoman liikkumisen kuormatilassa. Kaikki työvälineet pysyvät turvallisesti paikoillaan, myös onnettomuustilanteessa. Turvallisuus on kaikissa tuotteissamme ensimmäisellä sijalla.”

Mukana kuljetettava3

Eksponentilla “3” ei kuvata vain vuonna 1993 esitellyn ammattiluokan Systainer-salkun kolmatta sukupolvea, vaan myös sen kolmea käyttöaluetta: Verstas, kuljetus ja rakennustyömaa. Yhdenmukaisella Systainer³-salkkujen pakkaus- ja kuljetusjärjestelmällä kaikki työvälineet voi säilyttää ja järjestellä siististi ja turvallisesti sekä verstaalla että rakennustyömaalla. Uusi Systainer3 on täysin yhteensopiva kaikkien vanhempien Systainer-mallien kanssa. Systainer³-järjestelmä on saatavana leveydeltään ja korkeudeltaan erilaisina versioina. Kolmessa matalassa Systainer3-versiossa on kätevä etupinnan kantakahva, joka mahdollistaa ergonomisen kantamisen kehon lähellä. Uuden Systainer³-salkun voi liittää myös muihin Festool-järjestelmätarvikkeisiin, esimerkiksi uuteen Systainer3-rullausalustaan ja järjestelmäimureihin.

Uusi Systainer3, uusi SystainerOrganizer sekä uusi Systainer3-rullausalusta tulevat myyntiin tammikuussa 2020.

Kuva: Systainer3-salkku bott vario3 -autohyllystön kanssa takaa optimaalisen taloudellisuuden ja tehokkuuden matkatöissä ja säästää siten aikaa ja rahaa.


KauppaOy_banneri

iskasBanneri 140X250

Ammattirakentaja_banneri_Vallox_140x250px

Amutek140x250_5

Fineletric_banner_for_webportal_140x250px_0819_3ver

ZARGES_banner140x250