Ammattirakentaja-lehti

2020_ARI_banneri_468x100_120dpi

nimetönss

Viemärisaneeraus voi olla myös ekoteko

Putkiremontti mielletään usein raskaaksi, isoksi ja kalliiksi operaatioksi. Sukitustekniikalla toteutettu putkiremontti on ekologinen vaihtoehto perinteiselle putkiremontille. Sillä poiskuljetettavaa ja loppusijoitettavaa purkujätettä, kuten lyijyä, betonia tai asbestia, ei synny. Myös jätekuljetusten tarve on minimaalinen, joten kuljetuskaluston päästöistä aiheutuva hiilijalanjälki jää pieneksi.

Yhä useampi taloyhtiö ja kiinteistönomistaja valitsee viemärisaneeraukseen ekologisesti kestävän, teknisesti edistyksellisen ja modernin sukitusratkaisun.

Sukitus on menetelmänä:
laadukas
nopeasti toteutettavissa
edullinen
ympäristö- ja asukasystävällinen
pitkä käyttöikä

Sukituksessa saneerataan vanhat, rikkoutuneet ja saumoistaan tihkuvat viemärit uudenveroiseen kuntoon. Huonokuntoisen putken sisään muodostuu uusi saumaton ja tiivis uusi putki, joka vastaa ominaisuuksiltaan uutta muoviputkea.

Capse Oy käyttää asennuksissaan Boldan In-House Lining System -menetelmää. Sillä saneerattujen putkien tekninen elinkaari on vähintään 50 vuotta. Se mahdollistaa pitkän huoltovälin ja huolettoman asumisen. Boldan tt 38s -sujutussukassa käytetty kalvo on valmistettu kierrätysmateriaalista.

─ On hyvä muistaa, että vakuutusyhtiöt hyväksyvät vain sertifioidulla menetelmällä sekä materiaaleilla saneeratut putket uusiksi putkiksi. Olemme solmineet sopimuksen VTT Expert Services Oy:n kanssa laadunvalvonnan varmistamiseksi, kertoo Capse Oy:n toimitusjohtaja Aleksi Kasari.

nimetönsss

Viemäriremontin aikana asukkaiden arjen toimivuutta helpotettiin siirrettävällä parakilla, jossa oli kaksi erillistä suihku- ja wc-tilaa.

Mitä putkisto pitää sisällään?

Capse:n kuntotutkimus on palvelu, jossa suoritetaan viemärien ja salaojien kuvaus, huuhtelu, paikannus ja raportointi. Palvelukokonaisuus antaa syvätietoa putkien rakenteesta, materiaaleista, kunnosta ja tarvittavista toimenpiteistä.

Capse toteuttaa viemärisaneerauksen sukitustekniikalla. Asiakkaan viemäriongelmat ratkaistaan ammattitaitoisen henkilökunnan, parhaiden materiaalien ja monipuolisen kaluston avulla. Capse:n palvelukonsepti on logistisesti, laadullisesti, aikataulullisesti ja kustannuksiltaan kilpailukykyinen.

Jo hankesuunnitteluvaiheessa kannattaa pyytää asiantuntijan apua. Kartoituksella selvitetään asuintalon nykyinen tilanne, tarvittavat korjaustoimenpiteet ja asukkaiden toiveet.

nimetönsssd
Capse Oy:n viemärisukitus tiimit työmaalla.

www.capse.fi


RPJM ammattina rakentaminen

Amutek140x250_5

Ammattirakentaja_PihlaPRO_Antennilasi_140x250px_2_13112019

Union Banner

Rakentaja_kymppi (1)

Ammattirakentaja_banneri_Vallox_140x250px